Reviews

★★★★★

“Namens mijn moeder mag ik zeggen dat Ellen geweldig was! Zeer professioneel en hartelijk. Mams wilde daarna vanalles doen alleen toen ze aanstalte maakte om een korte wandeling te maken, liep ze na 30 mtr weer naar huis. Ze was zo moe en sliep als een roos op de bank. Iets wat ze nooit doet en erg nodig had want slapen ging haar niet goed af de laatste tijd. Als een blok sliep ze die nachten erna. Dus Ellen, denk dat je een nieuwe klant erbij hebt!!! Dankbaar is ze voor de heerlijke behandeling!”

Fatima

★★★★★

“Heel persoonlijke aandacht. Ik voelde me echt verwend en ging herboren de deur uit.”

soesja

★★★★★

“Heerlijke behandeling, ik kom graag terug”

Jolanda

★★★★★

“top!”

Maaike

★★★★★

“Geweldige gezichtsbehandeling en massage! Zeker voor herhaling vatbaar! :)”

Fabienne

★★★★★

“Het was weer heerlijk ontspannend zoals altijd!”

Patricia

★★★★★

“Ellen is een natuurtalent. Nooit routineus, altijd maatwerk, afgestemd op de ‘cliënt’ en de situatie. Het was weer top - en het deed me dan ook niets dat ik daarna, op de fiets op weg naar huis, zeiknat werd van het noodweer!”

Paul

★★★★★

“Ellen heeft alle tijd voor je, ze luistert en past aan wanneer ze voelt dat je lichaam wat anders nodig heeft. Haar handen zijn magisch en je voelt als herboren. In het verleden bij anderen geweest maar niet te vergelijken. Lokatie is super en voelt fijn uiteraard ;) de behandelruimte is aangenaam en lekker warm en kleine details zijn fijn, zoals een warme doek en je even laten liggen erna, een kopje thee. Even helemaal tijd voor jezelf. Echt een traktatie!!!”

Daniel

★★★★★

“Weer zoals altijd! Heerlijk”

Rianne

★★★★★

“altijd weer een feestje, heerlijk!”

hilda